Количката Ви е празна.

за поръчки над 150 лв. Офертата е валидна за всички продукти


Samura "BUTCHER" Комплект съдържащ шест броя професионални касапски ножoве и практична чанта за пренасянето им, ножовете са изработени от неръждаема Японска стомана, модел AUS-8, Самура Япония, Безплатна доставка в България!

Samura "BUTCHER" Комплект съдържащ шест броя професионални касапски ножoве и практична чанта за пренасянето им, ножовете са изработени от неръждаема Японска стомана, модел AUS-8, Самура Япония, Безплатна доставка в България!

210,00лв.Добави в количката:

  • Модел: SBU-0260
  • Произведено от: Samura JapanSamura "BUTCHER" Комплект съдържащ шест броя касапски ножoве и практична чанта за тяхното пренасяне, ножовете са изработени от неръждаема Японска стомана, модел AUS-8.

Съдържание на комплекта:

1. Нож за рязане на месо и транжиране: Размер на острието: 24 см, Общ размер: 38 см., Стомана модел: AUS-8 - Твърдо острие

2. Нож за рязане на месо и транжиране: Размер на острието: 22 см, Общ размер: 36 см., Стомана модел: AUS-8 - Твърдо острие

3. Нож за рязане на месо и транжиране: Размер на острието: 18 см, Общ размер: 31 см., Стомана модел: AUS-8 - Твърдо острие

4. Нож за рязане на месо и транжиране: Размер на острието: 15 см, Общ размер: 28 см., Стомана модел: AUS-8 - Твърдо острие

5. Нож за обезкостяване на месо и филетиране: Размер на острието: 18 см, Общ размер: 32 см., Стомана модел: AUS-8 - Твърдо острие

6. Нож за дране и транжиране: Размер на острието: 18 см, Общ размер: 32 см., Стомана модел: AUS-8 - Твърдо острие

Чанта за пренасяне изработена от синтетичен материал с размери: Дължина: 42 см., Височина: 16 см.,

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 150.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

За да се възползвате максимално от този качествен продукт за най-дълго време, моля, следвайте следните препоръки:

Никога не се опитвайте да режете замразени продукти или кости, не отваряйте консерви и не огъвайте острието - острието може да се счупи или да се огъне. Ръчното измиване с топла вода и последващото изсушаване със суха кърпа ще допринесат за по-дълго и дълготрайно използване на продукта.

Препоръчваме ви да използвате подходящ заточващ камък, за да поддържате остротата на острието.

Марката "Samura" е създадена през 2003 година, в своето начало тя работи и се развива в тясно сътрудничество с Японските компании "Mcusta" и "MAC"

Японската философия и традиции в създаването на качествени ножове, винаги са били опорната точка и целта на специалистте от "Samura".

Ние от екипа "Samura" сме абсолютно убедени че японският нож реже по-добре от европейския.

Японският нож задържа своето заточване по-дълго и поддържа остротата по-дълго, но японските ножове имат своите слабости.

Автентичните японски ножове са твърде крехки, прекалено твърди и изискват много внимателно отношение, лесно биха се повредили като попаднат дори на малка кост.

Много японски ножове са изработени от високо въглеродна стомана, която бързо ръждясва и се нуждае от специална поддръжка.

Ние от "Samura" решихме да отстраним тези недостатъци, запазвайки основното - производителността на японското високачествено рязане.

След повече от 4 години прекарани в експерименти с различните видове стомана ние създадохме ножовете "Самура" ножовете "Самура" са симбиоза от японската традиция в производството на ножове и европейската надеждност.

Ножовете "Samura" са изработени от най-добрите и селектирани японски и шведски стомани, стоманите използвани за ножовете "Samura" са закалени до твърдост от 58 - 61 HRC, остриетата имат традиционна японска форма и тънки остриета, което дава същите фантастични характеристики при използването им.

За ръкохватките на ножовете с марка "Samura" се използват най-добрите съвременни материали: "Мikarta, G10, стабилизирано дърво, мека пластмаса, Kraton и композитни материали.

Ъгълът на заточване при ножовете с марка "Samura" е 17 градуса, което е повече от японските ножове, но по-малко от европейските.

През 2008 г. "Samura" стартира своята първа серия керамични ножове.

От началото на 2010 г. "Samura" произвежда своите продукти на производствени площадки в 4 страни от света.

Сега ние от "Samura" произвеждаме повече от 20 различни серии ножове и огромен брой аксесоари за кухнята, точила за ножове, дъски за рязане и много други.

Екипът на "Samura" много добре разбира че конкурентите му са огромни многонационални компании и единствената стратегия за успех е да бъдем по-добри от тях.

.Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 04 март, 2021.

Авторски права © 2023 Samura.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com